Category Archives: Uncategorized

Bagaimana CLAREL’S Dapat Menghilangkan Jeragat Dengan Berkesan & Pantas?

  Jom tengok video ini, bagaimana jeragat boleh terhasil. Dah tengok? . So jangan biarkan jeragat yang ada semakin MEREBAK & MENGHITAM! . Pengambilan Clarel’s 1 sachet sehari dapat berfungsi sebagai “BEAUTY BOOSTER” yang sangat membantu kepada PENGHASILAN COLLAGEN & GLUTATHIONE secara semulajadi sekaligus memudar & menghilangkan jeragat degil dengan mudah dan berkesan. . Anda […]

1 Sachet Sehari, Jaragat Hilang!

Hi. Terima kasih sebab klik link web ini. Kami pasti. Anda klik sebab tengah ada masalah jeragat yang dah cuba macam – macam, tapi tiada hasil. Jom! Tonton Video Animasi 1 minit dibawah untuk bantu anda buat keputusan memulakan proses rawatan jeragat dari dalam badan hari ini dengan berkesan dan pantas: Ini antara ratusan feedback feedback pelanggan Clarel’s yang telah […]

10 Kelebihan Menjadi Exclusive Ejen Clarel’s Yang Terawal

Tahniah kerana anda berada dilaman yang betul untuk memulakan langkah sebagai seorang usahawan yang berjaya.   Sekiranya anda benar benar serius ingin membuat pendapatan sampingan tapi sangat berbaloi disamping UPGRADE ILMU PEMASARAN anda, Anda wajib baca sehingga akhir.   Jom kami perkenalkan dulu apa itu Clarel’s: Clarel’s ialah SUPERPOWERFUL ANTIOXIDANT FOOD yang diformulasikan khas untuk […]

Clarel’s Bantu Anda Menjana Pendapatan Ribuan Ringgit

Tahniah kerana anda berada dilaman yang betul untuk memulakan langkah sebagai seorang usahawan yang berjaya.   Sekiranya anda benar benar serius ingin membuat pendapatan sampingan tapi sangat berbaloi UPGRADE ILMU PEMASARAN anda, Anda wajib baca sehingga akhir.   Jom kami perkenalkan dulu apa itu Clarel’s: Clarel’s ialah SUPERPOWERFUL ANTIOXIDANT FOOD yang diformulasikan khas untuk memudar & […]

7 Perkara Rosakkan Kulit Wajah Anda. No.7 Paling selalu Anda Lakukan Tanpa Sedar.

Ada banyak benda yang boleh menyebabbkan kulit rosak. Antara 7 benda utama yang boleh merosakkan kulit muka kita setiap hari adalah: . 1. Penggunaan kosmetik beracun yang mengandungi bahan kimia yang menghakis dan merosakkan lapisan kulit seperti hydroquinone, tretinoin dan merkuri. . 2. Terdedah kepada radiasi cahaya matahari. . 3. Dehidrasi, kulit muka jadi rosak […]

8 Kesalahan Ketika Membasuh Muka.No.6 Paling Kerap Anda Buat.

clarels

Cara yang bagaimana yang anda harus hindari ketika mencuci wajah? Mari kita lihat! . 1. Tidak mencuci tangan ?Kesalahan yang paling kerap terjadi apabila kita terlupa untuk mencuci tangan terlebih dahulu. . 2. Salah memilih facial wash ?Facial wash yang baik adalah pembersih wajah yang menghilangkan kotoran dan bekas make up sekali, tanpa menghilangkan kelembaban […]

===== Kenapa Clarel’s sangat best? ===== Clarel’s diklasifikasikan sebagai MAKANAN oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Kandungan Clarel’s diformulasikan oleh kilang  Muslim Bertaraf GMP dan bahan-bahan utama adalah:   1. NAC L-Cysteine (Pemangkin glutathione dalam badan secara semulajadi) 2.Salmon Ovary Peptide Collagen (Collagen terbaik diantara collagen yang ada didunia) 3.Lycopene (Agen untuk kulit dari buah tomato) 4.Astaxhantine […]

1 Sachet Sehari, Jargat Puan R Bersih

Luahan Puan R, selepas hampir 100% kulit wajahnya rosak akibat menggunakan produk berkemungkinan tinggi kandungan meykurinya: “Sekarang muka akak memang nampak teruk,timbul jeragat,kusam dan muka nampak lebam. Kalau tengah malam akak tengok cermin dalam cahaya yang kurang, kat cermin tu nampak mata akak je sebab hampir keseluruhan muka akak lebam. Hampir 100%.”   “Akak jadi […]

Umur 55 tahun. W’jah Kini Bebas Dri Jaragat. Hanya Makan Satu Sachet Sehari.

  Jom kita lihat terus perbualan antara Puan R, dari Kelantan mengenai masaalah Jaragat yang dihadapanya:   Alhamdulillah, kami dipihak Clarel’s bersyukur dapat membantu mereka yang buntu setelah mencuba perlbagai cara dalam mengembalikan kebersihan kulit wajah mereka.   Hasil kajian 1 tahun dalam penghasilan produk Clarel’s oleh Team Formulasi dari BumiJaya Kiara BioTech Sdn Bhd […]

Jom Join Kempen Beli & Menang Cabutan Bertuah”DUIT RAYA CLAREL’S” Sempena Raya Haji

–> NAK MENANG “DUIT RAYA CLAREL’S” SEMPENA RAYA HAJI? . . Clarel’s dah bantu lebih daripada 1000++ orang utk kembalikan kebersihan kult w’jah drpd JARAGAT. . . 95% MAJORITY pelanggan2 Clarel’s mendapati jaragat mrka pudr sepantas 7 hari!. . . Boleh lihat koleksi feedback-feedback mereka disini: https://www.facebook.com/clarels.malaysia/posts/1453671411337617 . . Ikut syarat mudah bawah ni : . […]