Bagaimana Clarel’s Pudar & Hilangkan Jeragat Dengan Pantas Sepantas 7 Hari?

Apa yang terjadi dalam badan anda selepas memakan Clarel’s?
.
.
.
===
Minggu pertama
===
Badan anda sedang membiasakan dengan kehadiran Clarel’s. Sebaik sahaja Clarel’s dimakan, ianya terus bertindak menyingkirkan radikal2 bebas keluar dari badan.
.
===
Minggu ke2
===
Anda mulai rasa perubahan pada kulit wajah. Alhamdulillah. Stage ini ramai pelanggan2 Clarel’s dapat merasai perubahan pada kulit wajah mereka. Ada yang jeragat hilang, ada yang jeragat makin pudar, ada yang pori makin mengecil, ada yang jerawat kecut,hilang dan susah nak naik, ada yang makin cerah,ada yang bintik hitam hilang.
.
===
Minggu ke3
===
Masa ni badan anda dah kembali menghasilkan glutathione dan collagen secara aktif dalam hati anda.

Ya. Inilah SUPER POWER yang paling hebat ada dalam Clarel’s. Kulit wajah anda akan jadi lebih bersih dan cantik bila 2 komponen utama itu hadir semula dalam badan secara semula jadi, bukan dengan tambahan. Bayangkan, bila original glutathione dan collagen dalam badan anda aktif dihasilkan semula sama seperti masa anda remaja2 dahulu.

Ya.ianya bukan mustahil. Kini realiti dalam membuat badan anda menghasilkan semula glutathione dan collagen secara selamat dan pantas.
.
===
Minggu ke4
===
Badan anda mulai maintain dalam menghasilkan glutathione dan collagen secara aktif. Kulit anda akan menjadi semakin cantik. Wajah jadi lebih cerah, bersih dan nampak sekata warna kulit anda.

Masa ni, kami percaya yang anda bakal jatuh cinta berkali kali dengan Clarel’s atas “magic” yang dia dah buat pada kulit wajah anda.?

 

ANDA MASIH BUNTU DENGAN MASALAH JERAGAT YANG MAKIN BERTAMBAH TERUK?

 

Berikan peluang pada diri anda untuk mengamalkan pemakanan Clarel’s yang telah TERBUKTI dapat memudarkan jeragat SEPANTAS 7 HARI hanya dengan memakan 1 sachet Clarel’s/sehari.

 

 

Ianya Amat Sesuai Jika Anda:

  • Risau dengan JERAGAT yang semakin menghitam diwajah anda

 

  • Kecewa kerana telah cuba bermacam-macam produk tetapi tidak berjaya.

 

  • Segan dan malu kerana kurang keyakinan diri depan rakan-rakan disebabkan kulit wajah anda bertompok2 dengan jeragat yang menghitam

 

  • Geram kerana jeragat anda makin lama makin merebak dari satu kawasan muka kekawasan yang lain.

 

  • Sedih bila tengok muka kat depan cermin, nampak tua dari usia sebenar sebab jeragat buat anda nampak tua.

 

  • Sentiasa pening fikirkan foundation yang dipakai akan nampak bercapuk2 sebab jeragat semakin menebal dan gelap.

 

 

Biarkan feedback pelanggan kami yang memberitahu anda tentang KEHEBATAN CLAREL’S:

**KLIK PADA GAMBAR UNTUK PAPARAN YANG LEBIH JELAS

   

    

          

  

  

=====
Kenapa Clarel’s sangat best?
=====

Kandungan Clarel’s diformulasikan oleh kilang berstatus Muslim GMP dan bahan-bahan utama adalah:

 

1. NAC L-Cysteine (Pemangkin glutathione dalam badan secara semulajadi)
2.Salmon Ovary Peptide Collagen (Collagen terbaik diantara collagen yang ada didunia)
3.Lycopene (Agen untuk kulit dari buah tomato)
4.Astaxhantine dan lutein
5.Vitamin C
.

.
=====
Clarel’s 4 dalam 1
=====

1. Fokus Memudarkan dan Menghilangkan Jeragat Degil
2. Fokus Memastikan Jerawat Mudah Kecut dan Susah Nak Naik
3. Menghilangkan kulit kusam dan kering
4. Mengecilkan lubang pori

.

.
=====
Bayangkan Perasaan Anda Setelah Menggunakan Clarel’s
=====

1. Bangga kerana mempunyai kulit yang bersih dan sekata.

2. Rasa yakin lepas pakai bedak dah nampak rata dan tak bertampok-tampok.

3. Puas hati kerana usaha anda akhirnya membuahkan hasil

4. Tersenyum kerana menjadi pujaan rakan-rakan

5. Suami semakin sayang dan suka tengok kulit wajah anda.

6. Teruja kerana pakai mekap nipis pun dah nampak natural beauty.

7. Gembira kerana kulit wajah anda bersih

 

Untuk pengetahuan anda, Clarels Consultants yang memonitor dan menjawab segala persoalan anda dengan panduan yang betul terdiri daripada Chemist, Biotechnologist & Food Technologist yang bertauliah.

clarels

 

 

Ini Soalan Yang Biasa Ditanya:

 

  • Berapa lama boleh nampak kesan?

Berdasarkan majority 95%  feedback pelanggan kami, kesan seawal 7 hari jeragat akan pudar. (Kesan penggunaan tertakluk kepada metabolisma badan masing-masing).

 

  • Berapa lamakah penggunaan satu kotak Clarel’s?

Satu kotak terdiri daripada 30 sachet. Setiap sachet mengandungi 3500 mg Super Antioxida

 

  • Bagaimana Clarel’s ini berfungsi?

Apabila anda mengambil makanan Clarel’s yang kaya dengan Super Antioxidanya, Clarel’s akan terus bertindak menukarkan sel sel radikal bebas kepada sel sel yang sihat dan kesannya jeragat akan pudar dan kulit anda makin bertambah cantik.

 

  • Apa akan jadi kalau saya berhenti memakan Clarel’s ini?

Pakar formulator Clarel’s menasihati pengguna mengamalkan pemakanan Clarel’s selama 3 bulan berturut-turut. Makanan tambahan yg diambil secara konsisten selama 3 bulan berturut akan beri KESAN POSITIF Sel kulit DIPERBAHARUI & DIHASILKAN semula dan sgt MEMBANTU HEALING CRISIS akibat tersalah guna produk dan akibat radikal bebas. Badan akan KONSISTEN dpt bekalan nutrisi ANTIOKSIDA TINGGI utk hasilkan GLUTATHIONE (raja segala antioksida) & COLLAGEN utk kulit yg cantik bebas jeragat, jerawat, pori terbuka, kulit kusam, kering, gelap, berminyak dan melawan proses penuaan. Selepas itu barulah boleh berhenti makan dan hanya makan semula jika anda mahu recharge kulit anda semula.

 

  • Saya ada kencing manis, boleh guna ke?

Boleh. Tiada masaalah kerana didalam Clarel’s hanya menggunakan mannitol. Ianya adalah pemanis yang biasa digunakan didalam ubatan dan sangat sesuai dengan pesakit kencing manis.

 

  • Produk ni rasa macam mana?

Produk Clarel’s di formulasikan dengan rasa Blackcurrant Yogurt yang sedap.

 

  • Apa keistimewaan produk ini?

Clarels membuat badan anda menghasilkan semula Glutathione (raja segala antioxidant) dan collagen dalam badan secara semula jadi tanpa paksaan.Sekaligus memudar dan menghilangkan jeragat dengan berkesan dan pantas.

 

  • Ada kesan alahan tak?

Tiada. Kerana ianya adalah hasil gabungan buah buahan dan sayuran yang ditukarkan dalam bentuk ekstrak yang mudah dihadam oleh badan.Selamat dan efektif.

 

  • Macam mana nak guna?

Senang sahaja. Hanya perlu koyak sachet dan makan secara terus kedalam mulut secara perlahan lahan. Nikmati rasa yang sedap dan berkhasiat.

 

  • Adakah Clarels Halal?

Ya, di Clarels kami mementingkan kualiti produk tanpa ragu ragu untuk anda.

cara hilangkan jeragat

 

  • Adakah Clarels diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia?

Ya, Clarels telah (DIKLASIFIKASIKAN SEBAGAI MAKANAN, IANYA BUKAN UBAT). Ini adalah tanggungjawab kami dalam memastikan produk yang berkualiti dan dijamin selamat diberikan kepada anda.

Clarels

 

  • Berapa harga?

1 Bulan bekalan pemakanan hanya RM200 + Penghantaran Pos RM10 – > Klik link ini untuk pembelian: https://app.senangpay.my/payment/154918993894

2 Bulan bekalan pemakanan hanya RM319 (anda jimat RM81) + Penghantaran Pos Percuma -> Klik link ini untuk pembelian: https://app.senangpay.my/payment/152401096961

3 Bulan bekalan pemakanan hanya RM459 (anda jimat RM141) + Penghantaran Pos Percuma + Percuma Hadiah Exclusive Mystery bernilai RM20 -> Klik link ini untuk pembelian: https://app.senangpay.my/payment/152401126236

 

Clarel’s berfungsi paling baik apabila diambil secara berterusan untuk tempoh sekurang kurangnya 3 bulan

 

P/S: SELEPAS MELAKUKAN PEMBAYARAN, SILA WHATSAPP SCREENSHOT PEMBAYARAN UNTUK PROSES PENGESAHAN, SERTAKAN NAMA DAN ALAMAT UNTUK PENGEPOSAN. KLIK BUTTON DIBAWAH UNTUK WHATSAPP. 

Klik button Whatsapp dibawah: HANYA KLIK WHATSAPP DIBAWAH SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN. NUMBER TELEFON ANDA AKAN DISEKAT SEKIRANYA ANDA MENEKAN BUTTON DIBAWAH TANPA TUJUAN.

 

 

 

Untuk pembelian melalui mesin ATM:

  1. Pembayaran menggunakan mesin ATM. Sila whatsapp Consultant kami untuk bantuan mendapatkan No. Akaun. Klik disini: http://bit.ly/2RB9D7d (hanya klik link ini jika ingin membuat bayaran, number telefon anda akan di sekat sekiranya anda menekan link ini tanpa tujuan)

 

p.s.s: Kami beroperasi 24 jam setiap hari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *