Ada Jaragat Deggil & Tebal? Wajib Baca Artikel Ni.

Puan sedih tengok muka bertampok-tampok hitam jeragat yang semakin gelap dan tebal?

Badan cerah, muka berjeragat? Tak sekata?

Kalau masalah ini tak selesai dalam masa sebulan dari sekarang, puan akan sentiasa rasa malu dengan suami di rumah.

Saya bukan nak doa. Tapi takut-takut nanti suami hilang selera bila tengok warna badan dan muka tak sekata.

90% wanita yang tak ambil berat tentang masalah ini bakal menghadapi masalah lelaki tak ada selera.

Akibatnya? Saya tak sanggup nak cerita.

Tapi saya sanggup untuk tolong puan bantu bagi warna kulit dan badan sekata semula.

.

.
====
Kenapa puan kena try minimum 1 kotak Clarel’s sebelum terlambat?
====

Kandungan Clarel’s diformulasikan selama setahun sebelum memasuki pasaran bagi memastikan ianya benar-benar dapat membantu memulih dan mencantikkan kulit wajah wanita di Malaysia.

 

Kandungan Utama Clarel’s:

1. NAC L-Cysteine (Pemangkin glutathione dalam badan secara semulajadi)
2.Salmon Ovary Peptide Collagen (Collagen terbaik diantara collagen yang ada didunia)
3.Lycopene (Agen untuk kulit dari buah tomato)
4.Astaxhantine dan lutein
5.Vitamin C

.

Kenapa Clarel’s WAJIB menjadi pilihan wanita Malaysia?

1) 100% selamat dan lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Diklasifikasikan sebagai MAKANAN.

.
2) Buka sachet boleh makan terus. Tak perlu bancuh. Puan jimat masa.

.
3) Ada 30 sachet tau. Makan 1 kali sehari saja.Jimat sangat-sangat.

.
4) Majority pengguna-pengguna Clarel’s dapat nampak result yang positif mulai seawal hari ke-7 (Bergantung kepada kadar penyerapan dan metabolisma masing-masing)

.
5) Dijamin tiada bahan kimia berbahaya yang boleh menyebabkan kanser pada wanita.

.

Untuk pengetahuan anda, Clarels Consultants yang memonitor dan menjawab segala persoalan anda dengan panduan yang betul terdiri daripada Chemist, Biotechnologist & Food Technologist yang bertauliah.

clarels

 

 

Ini Soalan Yang Biasa Ditanya:

 

  • Berapa lama boleh nampak kesan?

Berdasarkan majority 95%  feedback pelanggan kami, kesan seawal 7 hari jeragat akan pudar. (Kesan penggunaan tertakluk kepada metabolisma badan masing-masing).

 

  • Berapa lamakah penggunaan satu kotak Clarel’s?

Satu kotak terdiri daripada 30 sachet. Setiap sachet mengandungi 3500 mg Super Antioxida

 

  • Bagaimana Clarel’s ini berfungsi?

Apabila anda mengambil makanan Clarel’s yang kaya dengan Super Antioxidanya, Clarel’s akan terus bertindak menukarkan sel sel radikal bebas kepada sel sel yang sihat dan kesannya jeragat akan pudar dan kulit anda makin bertambah cantik.

 

  • Apa akan jadi kalau saya berhenti memakan Clarel’s ini?

Pakar formulator Clarel’s menasihati pengguna mengamalkan pemakanan Clarel’s selama 3 bulan berturut-turut. Makanan tambahan yg diambil secara konsisten selama 3 bulan berturut akan beri KESAN POSITIF Sel kulit DIPERBAHARUI & DIHASILKAN semula dan sgt MEMBANTU HEALING CRISIS akibat tersalah guna produk dan akibat radikal bebas. Badan akan KONSISTEN dpt bekalan nutrisi ANTIOKSIDA TINGGI utk hasilkan GLUTATHIONE (raja segala antioksida) & COLLAGEN utk kulit yg cantik bebas jeragat, jerawat, pori terbuka, kulit kusam, kering, gelap, berminyak dan melawan proses penuaan. Selepas itu barulah boleh berhenti makan dan hanya makan semula jika anda mahu recharge kulit anda semula.

 

  • Saya ada kencing manis, boleh guna ke?

Boleh. Tiada masaalah kerana didalam Clarel’s hanya menggunakan mannitol. Ianya adalah pemanis yang biasa digunakan didalam ubatan dan sangat sesuai dengan pesakit kencing manis.

 

  • Produk ni rasa macam mana?

Produk Clarel’s di formulasikan dengan rasa Blackcurrant Yogurt yang sedap.

 

  • Apa keistimewaan produk ini?

Clarels membuat badan anda menghasilkan semula Glutathione (raja segala antioxidant) dan collagen dalam badan secara semula jadi tanpa paksaan.Sekaligus memudar dan menghilangkan jeragat dengan berkesan dan pantas.

 

  • Ada kesan alahan tak?

Tiada. Kerana ianya adalah hasil gabungan buah buahan dan sayuran yang ditukarkan dalam bentuk ekstrak yang mudah dihadam oleh badan.Selamat dan efektif.

 

  • Macam mana nak guna?

Senang sahaja. Hanya perlu koyak sachet dan makan secara terus kedalam mulut secara perlahan lahan. Nikmati rasa yang sedap dan berkhasiat.

 

  • Adakah Clarels Halal?

Ya, di Clarels kami mementingkan kualiti produk tanpa ragu ragu untuk anda.

cara hilangkan jeragat

 

  • Adakah Clarels diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia?

Ya, Clarels telah (DIKLASIFIKASIKAN SEBAGAI MAKANAN, IANYA BUKAN UBAT). Ini adalah tanggungjawab kami dalam memastikan produk yang berkualiti dan dijamin selamat diberikan kepada anda.

Clarels

  • Berapa harga?

1 Bulan bekalan pemakanan hanya RM200 + Penghantaran Pos RM10 – > Klik link ini untuk pembelian: https://app.senangpay.my/payment/154918993894

2 Bulan bekalan pemakanan hanya RM319 (anda jimat RM81) + Penghantaran Pos Percuma -> Klik link ini untuk pembelian: https://app.senangpay.my/payment/152401096961

3 Bulan bekalan pemakanan hanya RM459 (anda jimat RM141) + Penghantaran Pos Percuma + Percuma Hadiah Exclusive Mystery bernilai RM20 -> Klik link ini untuk pembelian: https://app.senangpay.my/payment/152401126236

 

Clarel’s berfungsi paling baik apabila diambil secara berterusan untuk tempoh sekurang kurangnya 3 bulan

 

P/S: SELEPAS MELAKUKAN PEMBAYARAN, SILA WHATSAPP SCREENSHOT PEMBAYARAN UNTUK PROSES PENGESAHAN, SERTAKAN NAMA DAN ALAMAT UNTUK PENGEPOSAN. KLIK BUTTON DIBAWAH UNTUK WHATSAPP. 

Klik button Whatsapp dibawah: HANYA KLIK WHATSAPP DIBAWAH SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN. NUMBER TELEFON ANDA AKAN DISEKAT SEKIRANYA ANDA MENEKAN BUTTON DIBAWAH TANPA TUJUAN.

 

 

 

Untuk pembelian melalui mesin ATM:

  1. Pembayaran menggunakan mesin ATM. Sila whatsapp Consultant kami untuk bantuan mendapatkan No. Akaun. Klik disini: http://bit.ly/2RB9D7d (hanya klik link ini jika ingin membuat bayaran, number telefon anda akan di sekat sekiranya anda menekan link ini tanpa tujuan)

 

p.s.s: Kami beroperasi 24 jam setiap hari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *