5 Kesan Buruk Penggunaan Cream Anti Jeragat

Ada pakai cream anti jeragat? Tapi hasilnya kulit anda makin rosak? Jom cek, ada tak benda-benda ni jadi pada kulit wajah anda:

  1. Kulit muka nampak lebih gelap dari sebelumnya.
  2. Jeragat makin banyak
  3. Kulit menjadi lebih sensetif terhadap cahaya matahari
  4. Kulit muka bertambah kusam
  5. Kulit muka kering dan gatal
  6. Jerawat makin banyak

Dah ramai pengguna Clarel’s mengadu tentang masaalah kulit wajah mereka selepas menggunakan cream anti jeragat yang ada dipasaran.

Antara punca yang terjadi disebabkan oleh:

  1. Ada bahan kimia terlarang digunakan didalam cream tersebut.
  2. Bahan yang digunakan sensetif terhadap kulit anda.
  3. Jumlah sapuan yang dikenakan pada wajah anda secara berlebihan dari yang sepatutnya. Sukar untuk dikawal.

BUNTU DENGAN MASAALAH JERAGAT YANG MAKIN BERTAMBAH TERUK?

Berikan peluang pada diri anda untuk mengamalkan pemakanan Clarel’s yang telah TERBUKTI dapat memudarkan jeragat SEPANTAS 7 HARI hanya dengan memakan 1 sachet Clarel’s/sehari.

Ianya Amat Sesuai Jika Anda:

  • Risau dengan JERAGAT yang semakin menghitam diwajah anda

 

  • Kecewa kerana telah cuba bermacam-macam produk tetapi tidak berjaya.

 

  • Segan dan malu kerana kurang keyakinan diri depan rakan-rakan disebabkan kulit wajah anda bertompok2 dengan jeragat yang menghitam

 

  • Geram kerana jeragat anda makin lama makin merebak dari satu kawasan muka kekawasan yang lain.

 

  • Sedih bila tengok muka kat depan cermin, nampak tua dari usia sebenar sebab jeragat buat anda nampak tua.

 

  • Sentiasa pening fikirkan foundation yang dipakai akan nampak bercapuk2 sebab jeragat semakin menebal dan gelap.

Biarkan feedback pelanggan kami yang memberitahu anda tentang KEHEBATAN CLAREL’S:

**KLIK PADA GAMBAR UNTUK PAPARAN YANG LEBIH JELAS

   

    

    

     

  

  

   

=====
Kenapa Clarel’s sangat best?
=====

Kandungan Clarel’s diformulasikan oleh kilang berstatus Muslim GMP dan bahan-bahan utama adalah:

1. NAC L-Cysteine (Pemangkin glutathione dalam badan secara semulajadi)
2.Salmon Ovary Peptide Collagen (Collagen terbaik diantara collagen yang ada didunia)
3.Lycopene (Agen untuk kulit dari buah tomato)
4.Astaxhantine dan lutein
5.Vitamin C
.

=====
Clarel’s 4 dalam 1
=====

1. Fokus Memudarkan dan Menghilangkan Jeragat Degil
2. Fokus Memastikan Jerawat Mudah Kecut dan Susah Nak Naik
3. Menghilangkan kulit kusam dan kering
4. Mengecilkan lubang pori

.

.
=====
Bayangkan Perasaan Anda Setelah Menggunakan Clarel’s
=====

1. Bangga kerana mempunyai kulit yang bersih dan sekata.

2. Rasa yakin lepas pakai bedak dah nampak rata dan tak bertampok-tampok.

3. Puas hati kerana usaha anda akhirnya membuahkan hasil

4. Tersenyum kerana menjadi pujaan rakan-rakan

5. Suami semakin sayang dan suka tengok kulit wajah anda.

6. Teruja kerana pakai mekap nipis pun dah nampak natural beauty.

7. Gembira kerana kulit wajah anda bersih

 

 

Untuk pengetahuan anda, Clarels Consultants yang memonitor dan menjawab segala persoalan anda dengan panduan yang betul terdiri daripada Chemist, Biotechnologist & Food Technologist yang bertauliah.

clarels

 

 

Ini Soalan Yang Biasa Ditanya:

 

  • Berapa lama boleh nampak kesan?

Berdasarkan majority 95%  feedback pelanggan kami, kesan seawal 7 hari jeragat akan pudar. (Kesan penggunaan tertakluk kepada metabolisma badan masing-masing).

 

  • Berapa lamakah penggunaan satu kotak Clarel’s?

Satu kotak terdiri daripada 30 sachet. Setiap sachet mengandungi 3500 mg Super Antioxida

 

  • Bagaimana Clarel’s ini berfungsi?

Apabila anda mengambil makanan Clarel’s yang kaya dengan Super Antioxidanya, Clarel’s akan terus bertindak menukarkan sel sel radikal bebas kepada sel sel yang sihat dan kesannya jeragat akan pudar dan kulit anda makin bertambah cantik.

 

  • Apa akan jadi kalau saya berhenti memakan Clarel’s ini?

Pakar formulator Clarel’s menasihati pengguna mengamalkan pemakanan Clarel’s selama 3 bulan berturut-turut. Makanan tambahan yg diambil secara konsisten selama 3 bulan berturut akan beri KESAN POSITIF Sel kulit DIPERBAHARUI & DIHASILKAN semula dan sgt MEMBANTU HEALING CRISIS akibat tersalah guna produk dan akibat radikal bebas. Badan akan KONSISTEN dpt bekalan nutrisi ANTIOKSIDA TINGGI utk hasilkan GLUTATHIONE (raja segala antioksida) & COLLAGEN utk kulit yg cantik bebas jeragat, jerawat, pori terbuka, kulit kusam, kering, gelap, berminyak dan melawan proses penuaan. Selepas itu barulah boleh berhenti makan dan hanya makan semula jika anda mahu recharge kulit anda semula.

 

  • Saya ada kencing manis, boleh guna ke?

Boleh. Tiada masaalah kerana didalam Clarel’s hanya menggunakan mannitol. Ianya adalah pemanis yang biasa digunakan didalam ubatan dan sangat sesuai dengan pesakit kencing manis.

 

  • Produk ni rasa macam mana?

Produk Clarel’s di formulasikan dengan rasa Blackcurrant Yogurt yang sedap.

 

  • Apa keistimewaan produk ini?

Clarels membuat badan anda menghasilkan semula Glutathione (raja segala antioxidant) dan collagen dalam badan secara semula jadi tanpa paksaan.Sekaligus memudar dan menghilangkan jeragat dengan berkesan dan pantas.

 

  • Ada kesan alahan tak?

Tiada. Kerana ianya adalah hasil gabungan buah buahan dan sayuran yang ditukarkan dalam bentuk ekstrak yang mudah dihadam oleh badan.Selamat dan efektif.

 

  • Macam mana nak guna?

Senang sahaja. Hanya perlu koyak sachet dan makan secara terus kedalam mulut secara perlahan lahan. Nikmati rasa yang sedap dan berkhasiat.

 

  • Adakah Clarels Halal?

Ya, di Clarels kami mementingkan kualiti produk tanpa ragu ragu untuk anda.

cara hilangkan jeragat

 

  • Adakah Clarels diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia?

Ya, Clarels telah (DIKLASIFIKASIKAN SEBAGAI MAKANAN, IANYA BUKAN UBAT). Ini adalah tanggungjawab kami dalam memastikan produk yang berkualiti dan dijamin selamat diberikan kepada anda.

Clarels

  • Berapa harga?

1 Bulan bekalan pemakanan hanya RM200 + Penghantaran Pos RM10 – > Klik link ini untuk pembelian: https://app.senangpay.my/payment/154918993894

2 Bulan bekalan pemakanan hanya RM319 (anda jimat RM81) + Penghantaran Pos Percuma -> Klik link ini untuk pembelian: https://app.senangpay.my/payment/152401096961

3 Bulan bekalan pemakanan hanya RM459 (anda jimat RM141) + Penghantaran Pos Percuma + Percuma Hadiah Exclusive Mystery bernilai RM20 -> Klik link ini untuk pembelian: https://app.senangpay.my/payment/152401126236

 

Clarel’s berfungsi paling baik apabila diambil secara berterusan untuk tempoh sekurang kurangnya 3 bulan

 

P/S: SELEPAS MELAKUKAN PEMBAYARAN, SILA WHATSAPP SCREENSHOT PEMBAYARAN UNTUK PROSES PENGESAHAN, SERTAKAN NAMA DAN ALAMAT UNTUK PENGEPOSAN. KLIK BUTTON DIBAWAH UNTUK WHATSAPP. 

Klik button Whatsapp dibawah: HANYA KLIK WHATSAPP DIBAWAH SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN. NUMBER TELEFON ANDA AKAN DISEKAT SEKIRANYA ANDA MENEKAN BUTTON DIBAWAH TANPA TUJUAN.

 

 

 

Untuk pembelian melalui mesin ATM:

  1. Pembayaran menggunakan mesin ATM. Sila whatsapp Consultant kami untuk bantuan mendapatkan No. Akaun. Klik disini: http://bit.ly/2RB9D7d (hanya klik link ini jika ingin membuat bayaran, number telefon anda akan di sekat sekiranya anda menekan link ini tanpa tujuan)

 

p.s.s: Kami beroperasi 24 jam setiap hari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *