1 Sachet Sehari, Jaragat Hilang!

Hi.

Terima kasih sebab klik link web ini.

Kami pasti. Anda klik

sebab tengah ada masalah jeragat yang dah cuba macam – macam,

tapi tiada hasil.

Jom!

Tonton Video Animasi 1 minit dibawah untuk

bantu anda buat keputusan

memulakan

proses rawatan jeragat dari dalam badan hari ini dengan berkesan dan pantas:

Ini antara ratusan feedback feedback pelanggan Clarel’s yang telah berjaya memudar dan menghilangkan jeragat degil dan hitam mereka:

cara hilangkan jeragat

 

cara hilangkan jeragatcara hilangkan jeragat

cara hilangkan jeragat

Ada ratusan review 5 BINTANG di Fb Clarel’s: Boleh klik link ini --> https://www.facebook.com/pg/clarels.malaysia/reviews/

 

Hanya dalam masa 2 minggu sahaja anda dapat melihat perubahan yang

berlaku pada kulit anda.

Sekarang ini, kulit yang bersih tanpa cela, sihat, dan cantik

walaupun tanpa solekan boleh menjadi milik anda seperti yang anda idam-idamkan.

Clarel’s percaya bahawa kecantikan

sebenar bermula dari dalam ke luar.

Clarel’s love natural beauty!

 

Untuk pengetahuan anda, Clarels Consultants yang memonitor dan menjawab segala persoalan anda dengan panduan yang betul terdiri daripada Chemist, Biotechnologist & Food Technologist yang bertauliah.

clarels

 

 

Ini Soalan Yang Biasa Ditanya:

 

  • Berapa lama boleh nampak kesan?

Berdasarkan majority 95%  feedback pelanggan kami, kesan seawal 7 hari jeragat akan pudar. (Kesan penggunaan tertakluk kepada metabolisma badan masing-masing).

 

  • Berapa lamakah penggunaan satu kotak Clarel’s?

Satu kotak terdiri daripada 30 sachet. Setiap sachet mengandungi 3500 mg Super Antioxida

 

  • Bagaimana Clarel’s ini berfungsi?

Apabila anda mengambil makanan Clarel’s yang kaya dengan Super Antioxidanya, Clarel’s akan terus bertindak menukarkan sel sel radikal bebas kepada sel sel yang sihat dan kesannya jeragat akan pudar dan kulit anda makin bertambah cantik.

 

  • Apa akan jadi kalau saya berhenti memakan Clarel’s ini?

Pakar formulator Clarel’s menasihati pengguna mengamalkan pemakanan Clarel’s selama 3 bulan berturut-turut. Makanan tambahan yg diambil secara konsisten selama 3 bulan berturut akan beri KESAN POSITIF Sel kulit DIPERBAHARUI & DIHASILKAN semula dan sgt MEMBANTU HEALING CRISIS akibat tersalah guna produk dan akibat radikal bebas. Badan akan KONSISTEN dpt bekalan nutrisi ANTIOKSIDA TINGGI utk hasilkan GLUTATHIONE (raja segala antioksida) & COLLAGEN utk kulit yg cantik bebas jeragat, jerawat, pori terbuka, kulit kusam, kering, gelap, berminyak dan melawan proses penuaan. Selepas itu barulah boleh berhenti makan dan hanya makan semula jika anda mahu recharge kulit anda semula.

 

  • Saya ada kencing manis, boleh guna ke?

Boleh. Tiada masaalah kerana didalam Clarel’s hanya menggunakan mannitol. Ianya adalah pemanis yang biasa digunakan didalam ubatan dan sangat sesuai dengan pesakit kencing manis.

 

  • Produk ni rasa macam mana?

Produk Clarel’s di formulasikan dengan rasa Blackcurrant Yogurt yang sedap.

 

  • Apa keistimewaan produk ini?

Clarels membuat badan anda menghasilkan semula Glutathione (raja segala antioxidant) dan collagen dalam badan secara semula jadi tanpa paksaan.Sekaligus memudar dan menghilangkan jeragat dengan berkesan dan pantas.

 

  • Ada kesan alahan tak?

Tiada. Kerana ianya adalah hasil gabungan buah buahan dan sayuran yang ditukarkan dalam bentuk ekstrak yang mudah dihadam oleh badan.Selamat dan efektif.

 

  • Macam mana nak guna?

Senang sahaja. Hanya perlu koyak sachet dan makan secara terus kedalam mulut secara perlahan lahan. Nikmati rasa yang sedap dan berkhasiat.

 

  • Adakah Clarels Halal?

Ya, di Clarels kami mementingkan kualiti produk tanpa ragu ragu untuk anda.

cara hilangkan jeragat

 

  • Adakah Clarels diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia?

Ya, Clarels telah (DIKLASIFIKASIKAN SEBAGAI MAKANAN, IANYA BUKAN UBAT). Ini adalah tanggungjawab kami dalam memastikan produk yang berkualiti dan dijamin selamat diberikan kepada anda.

Clarels

 

  • Berapa harga?

1 Bulan bekalan pemakanan hanya RM200 + Penghantaran Pos RM10 – > Klik link ini untuk pembelian: https://app.senangpay.my/payment/154918993894

Nak baucer RM30? Klik link ini untuk tebus baucer anda (link tawaran baucer ini akan dipadam pada bila bila masa) : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1896716760442953&id=1214371878600906

2 Bulan bekalan pemakanan hanya RM319 (anda jimat RM81) + Penghantaran Pos Percuma -> Klik link ini untuk pembelian: https://app.senangpay.my/payment/152401096961

3 Bulan bekalan pemakanan hanya RM459 (anda jimat RM141) + Penghantaran Pos Percuma + Percuma Hadiah Exclusive Mystery bernilai RM20 -> Klik link ini untuk pembelian: https://app.senangpay.my/payment/152401126236

 

Clarel’s berfungsi paling baik apabila diambil secara berterusan untuk tempoh sekurang kurangnya 3 bulan

 

P/S: SELEPAS MELAKUKAN PEMBAYARAN, SILA WHATSAPP SCREENSHOT PEMBAYARAN UNTUK PROSES PENGESAHAN, SERTAKAN NAMA DAN ALAMAT UNTUK PENGEPOSAN. KLIK BUTTON DIBAWAH UNTUK WHATSAPP. 

Klik button Whatsapp dibawah: HANYA KLIK WHATSAPP DIBAWAH SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN. NUMBER TELEFON ANDA AKAN DISEKAT SEKIRANYA ANDA MENEKAN BUTTON DIBAWAH TANPA TUJUAN.

 

 

 

Untuk pembelian melalui mesin ATM:

  1. Pembayaran menggunakan mesin ATM. Sila whatsapp Consultant kami untuk bantuan mendapatkan No. Akaun. Klik disini: http://bit.ly/2RB9D7d (hanya klik link ini jika ingin membuat bayaran, number telefon anda akan di sekat sekiranya anda menekan link ini tanpa tujuan)

 

p.s.s: Kami beroperasi 24 jam setiap hari.

 

 

CARIAN YANG BERKAITAN

  • Produk hilangkan jeragat
  • Hilangkan jeragat dengan lemon
  • Jeragat degil
  • Hilangkan jeragat hitam
  • Hilangkan jeragat secara traditional
  • punca jeragat
  • petua menghilangkan jeragat degil
  • apa itu jeragat
  • petua hilangkan jeragat dan bintik hitam

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1-sachet-sehari-jaragat-hilang-clarel-039-s